Skip to content Skip to footer
0 items - € 0,00 0

FAQ

De artikelen die je bij ons koopt, geld standaard de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in beginsel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren . Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is voorzijn wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van en/of het moment van defect doen wij dit door vervanging of reparatie. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik en val- stootschade, tenzij anders is vermeld.

Wij willen het liefst alle meters voorzien van een beschermhoes, en omdat dat we passend maatwerk leveren is het voor ons belangrijk om in contact te komen met elkaar en uiteraard kunnen wij zorg dragen voor de grotere bestellingen. Het beste is om even contact met ons op te nemen via mail of de website.

Met het ontwerpen van de hoes hebben we er zoveel mogelijk rekening mee gehouden de meter ook zoveel mogelijk voor het spatwaterdicht te beschermen.

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen maar wij streven altijd naar een levertijd van 4 tot 14 dagen.

Ja, dat is zeker mogelijk met een tal van kleuren en deze worden in de fabriek op kleur gespoten, alleen kunnen dit soort bestellingen worden voldaan bij grote afname van artikelen.

Ja, dat is zeker mogelijk met een tal van mogelijkheden en deze worden in de fabriek gemaakt, alleen kunnen dit soort bestellingen worden voldaan bij grote afname van artikelen.